Читај ми!

„Егзит“ месец дана раније уз рок рифове

"Queens of the Stone Age" наступиће на једнодневном рокенрол фестивалу "Rock@EXIT", који ће се одржати 11. јуна на Петроварадинској тврђави у Новом Саду на главној бини „Егзита“.

Организатори „Егзита“ смислили су како да додају и пети дан добре забаве - да направе предфестивал "Rock@EXIT". Осим "Queens of the Stone Age", на фестивалу ће наступити „Партибрејкерс“, „Ајсбрн“, „Ритам нереда“ и „Репетитор“.

Највернији обожаваоци „Егзита" гласали су за град где су желели да се овај фестивал одржи и локација фестивала у Новом Саду је однела победу. Међу предлозима су били и Лондон, Њујорк, Берлин, Сиднеј и Севастопољ.

"Queens of the Stone Age" предводи Џош Хом, један од оснивача групе "Kyuss" и члан бендова "Eagles of Death Metal" и "Them Crooked Vultures". Бенд ће иначе представити свој последњи албум ...Like Clockwork из 2013. године.

Фронтмен „Партибрејкерса“, бенда који симболизује српски рокенрол, Зоран Костић Цане рекао је поводм одржавања фестивала да му је изузетно драго што се овакве ствари дешавају и организују и да се људи у ова тешка времена боре против лоших мисли.

„Музика је прави начин за то. Увек је добро да се људи окупљају око позитивних ствари и преносе позитивну енергију“, рекао је Цане.

„Веома нас је обрадовао позив 'Егзита' да будемо предгрупа једном значајном и великом бенду. Локација фестивала је идеална што се нас тиче, а по избору публике види се да свима прија“, каже Зоран Ђуроски из „Ајсбрна“.

Продаја улазница за фестивал почиње 4. априла. Врло ограничен број промотивних улазница по цени од 999 динара биће доступан на сајту Гигстикса. Следећа цена улазнице за фестивал износиће 1.499 динара, док ће на дан фестивала цена износити 2.499 динара. Улазнице по редовној цени биће доступне како онлајн, преко сајта гигстикса, тако и на продајним местима Гигстикс и у Корнер шоповима широм Србије.

Улаз ће бити бесплатан за све купце комплета карата за „Егзит“, који ће морати да се претходно региструју.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво