Читај ми!

Диксон у Београду 24. маја

Једна од највећих ди-џеј звезда данашњице, Диксон, наступиће прве вечери фестивала "MAD in Belgrade" у парку код Музеја савремене уметности на Новом Београду. Осим њега, у музичкој манифестацији која је зајказана за 24. и 25. мај учествоваће више од 100 извођача.

Чувени ди-џеј Диксон, наступиће прве вечери фестивала "MAD in Belgrade", 24. маја, на "Mad Dog" бини, у парку код Музеја савремене уметности на Новом Београду, најављују оргaнизатори.

Осим њега, на фестивалу ће наступити више од 100 извођача уз посебна „лајв“ извођења са циљем да понуде посетиоцима нова искуства, интерактивну забаву и учествовање у игри која непрекидно траје током два дана.

Централна места окупљања биће две главне бине: "Mad Dog" и "Crazy Rabbit" бина.

Осим у парку, журка ће бити и на води, па они који желе да део магије пренесу на јутро и дан, могу посетити сплавове и бродиће, надомак главних фестивалских бина.

На тим, мањим сценама, биће представљена посебна "MAD" издања домаћих парти колектива и њихових гостију из иностранства.

Улазнице за "MAD in Belgrade" фестивал у претпродаји су на свим продајним местима „Евентима“ у Србији и региону по цени од 1.200 динара за једнодневну, односно 2.000 за комплетну фестивалску улазницу. Карте ће у редовној продаји бити скупље.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво