Читај ми!

„Дарквуди“ вечерас у Новом Саду

На бину „Амстел хола“ вечерас излази изворна постава „Дарквуд даба“. На списку песама које ће љубитељи звука популарног београдског бенда моћи да чују биће и неки старији хитови због важног јубилеја – две деценије рада „Дарквуда“.

Београдска рок група „Дарквуд даб“ одржаће вечерас концерт у великом Амстел холу изнад погона новосадске „Хајнекен пиваре“.

За посетиоце је обезбеђен бесплатан аутобуски превоз са станице двојке испред Српског народног позоришта са поласцима од 20.15, 20.30 и 20.45 сати, а повратак је истим аутобусима који крећу по завршетку концерта.

Улазнице се и даље могу купити на продајним местима „Гигстикса“ („Париски магазин“, књижара „Булевар букс“), по редовној цени од 690 динара, док ће њихова цена на улазу у Амстел хол бити 990 динара.

Бенд се у Нови Сад враћа у изворној, четворочланој постави, са сет листом која покрива и неке од најранијих периода у протекле две деценије рада.

„Дарквуди“ обележавају 20 година од изласка првог албума Парампарчад, па ће тим поводом наступи планирани за ову годину бити у знаку ранијих песама и у основној формацији коју чине певач Дејан Вучетић Вуча, гитариста Бојан Дробац Бамби, басиста Мики Ристић и бубњар Лав Братуша.

Бенд ће у односу на претходну турнеју звучати другачије, јер је тада избор песама био делимично прилагођен околностима.

„Кренули смо у припрему новог албума, почели смо да снимамо песме и тешко је описати музику у овој фази јер има још пуно тога да се уради, али мислим да смо на добром путу“, открио је фронтмен бенда описујући ново издање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара