Читај ми!

Акијева тајна је у папричицама

Популарна рок група „Парни ваљак“ увелико се спрема да по трећи пут 8. марта, изађе на сцену пред пуном Комбанк ареном. Фронтмен загребачког бенда Аки Рахимовски каже да са огромним нестрпљењем ишчекује суботу и у шали објашњава да снагу добија тако што пре изласка на сцену поједе пар љутих црвених папричица.

Одбројавање до концерта „Парног Ваљка“ је почело. Бенд се увелико спрема да по трећи пут изађе на сцену пред пуном Ареном. Иако постоје већ 39 година на музичкој сцени и даље са бине емитују енергију каква се ретко среће.

Њима нису потребни никакви специјални услови да би се осећали фантастично и делили емоције са публиком на концертима који знају да трају и до три пуна сата.

Једина молба организаторима је била да у гардероби имају искључиво домаће специјалитете и „Амстел“ пиво.

„Парни Ваљак“ ће у Комбанк арени 8. марта, поклонити вече кога ће се сви дуго сећати.

„Са огромним нестрпљењем ишчекујемо суботу и сваки део наше енергије и емоције даћемо публици. У мени већ буја огромна енергија коју ће ослободити први тактови на концерту, али и радост коју знам да ћу примити од публике“, каже Аки Рахимовски.

„Многи ме годинама питају шта је тајна моје снаге и ево, коначно ћу вам је одати. Увек пре изласка на сцену поједем пар љутих црвених папричица“, објашњава Рахимовски.

Велико пријатељство које постоји између бенда и једног од најистакнутијих светских рок фотографа Брајана Рашића, потврђено је и његовим доласком на концерт.

Брајан, који је иначе лични фотограф „Ролингстонса“ и већ дуго година живи у Лондону, овом приликом ће фотографисати концерт у Арени.

Колико је велико интересовање за концерт „Парног Ваљка“, показује податак да је остало свега неколико стотина улазница за горњи ниво по цени од 1950 и партер од 1800 динарa.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара