Читај ми!

Цукићеве „Приче о љубави“

Дејан Цукић и „Спори ритам бенд“ представиће ове недеље компилацију „Приче о љубави“, пресек каријере овог познатог београдског музичара. Раме уз раме са највећим хитовима нашле су се и две нове песме.

Компилација Приче о љубави пресек је каријере Дејана Цукића.

На компилацији се налазе неке од најуспешнијих песама са свих албума, али и две нове песме: Права љубав, за коју је снимљен и објављен видео-спот још крајем прошлог лета, и Прича о љубави, за коју ће бити представљен спот на промоцији.

Промоција ће бити одржана у простору „Офис паба“ (Office Pub), бази Дејана Цукића у протекле две године, месту на којем је одржао 69 солистичких концерата.

Наступи су постали култни, а клуб који је увек пун потврђује причу о доброј забави и позитивној атмосфери.

И на овом представљању, као и у претходних 26 година, уз Дејана Цукића биће и „Спори ритам бенд“.

У споту за песму Прича о љубави појављују се, осим Цукића и бенда, Никола Чутурило, као и глумица Тамара Алексић.

Видећемо и неке ликове из старих спотова – Наташу Балог и Игора Бракуса, Иву Штрљић („Слатка Ива“), породицу Дејана Цукића (на челу са супругом Милицом), као и Небојшу Дугалића и Вјеру Мујовић, који су играли главне улоге у споту за песму Јулија, пре 22 године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије