Читај ми!

Јосипа и Дорис певају заљубљенима

И док виноградари славе свог заштитника Светог Трифуна, већина млађе популације обележава Светог Валентина, или Дан заљубљених који је део западне традиције. Тим поводом у Београду ће бити одржано неколико концерата – у Центру „Сава“ наступа Јосипа Лисац, у Комбанк арени Дорис Драговић у „Божидарцу“ бенд "Love Hunters".

Данашњи дан биће у знаку музике и концерата који су организовани у престоници, па ће свачији укус и дубина „џепа“ бити задовољени.

Љубитељи „већих“ догађаја могу да посете Центар „Сава“ и одслушају наступ Јосипе Лисац, или Комбанк арену у којој ће наступити Дорис Драговић у оквиру своје турнеје „Мало ми за срићу триба“.

Заљубљеници у хард рок музику биће у прилици да у Центру за културу „Божидарац“ уживају уз звуке бенда "Love Hunters", а поред „Хантерса“ предвођених Миланом Мумином, наступиће „Виле Филозофине“ и састав "Microsonic".

Ди-џејеви Марко Бејли и Александер Ковалски повешће све љубитеље електронског звука на путовање кроз историју и златне године техно сцене у КПГТ-у, на највећем ретро техно догађају у клупској историји Београда.

Ретро техно спектакл "Heineken Lucky Records" се ове године одржава по трећи пут, а осврнуће се на највеће техно химне и хитове који су обележили период од 1998. до 2005. године.

У Клубу Дома омладине Београда, као специјал поводом Дана заљубљених представиће се седам нових бендова, делом ауторских, делом трибјут, који ће се борити за пласман у даље кругове такмичења, о чему одлучују стручни жири и публика.

На сцени "Das Boot" Установе културе „Пароброд“ од 13. до 15. фебруара биће одржано више музичких догађаја, а вечерас је концерт "Tzootzoonga Ansambl" и вече француске шансоне.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара