Читај ми!

Балкан зове Дејвида Боувија

Прошле године Дејвид Боуви доказао је да је пун изненађења када је објавио нови албум „The Next Day“. Ако у том духу настави можда ће се одлучити и за светску турнеју, а новинска агенција „Бета“ је због тога организовала акцију под називом „Балкан зове Дејвида Боувија“.

Нико није могао да претпостави да ће Дејвид Боуви прошле године избацити нови студијски албум The Next Day. Хитови попут Where Are We Now, The Stars Are Out Tonight и The Next Day, британски уметник одушевио своје обожаваоце широм света.

Баш због великог изненађења верни фанови се надају да би Боуви могао и да их изненади и светском турнејом. Новинска агенција Бета зато је одлучила да организује акцију „Балкан зове Дејвида Боувија“, у којој зове све поштоваоце британског музичара да их подрже.

Акцију агенције Бета подржала је Радио-телевизија Србије, British Council и издавачка кућа „Лагуна“.

Имајући у виду да је у једном мејлу, одговарајући америчком новинару Рику Мудију о новом албуму, од 42 речи навео и Балкан, нада постоји.

Бета је креирала Фејсбук апликацију под истим називом, како би сви који то желе пренели поруку Боувију да Балкан жели да га чује и види. Сви који желе да позову британског уметника и оставе му личну поруку могу да приступе апликацији преко Бетине странице на Фејсбуку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара