Читај ми!

„Најгласнији“ рокери траже цеђене воћне сокове

Чланови бенда који према Гинисовој књизи важи за „најгласнији на свету“, „Дип парпл“, нису имали никакве специјалне захтеве по питању локалног транспорта, хране и пића у Београду. Траже само природне, свеже цеђене воћне сокове и квалитетна вина са ових простора.

Један од највећих рок бендова свих времена „Дип парпл“ (Deep Purple) у Београд долази са сопственом продукцијом због великог концерта који ће одржати 18. фебруара у Комбанк арени.

Савремени разглас, комплексна расвета, те видео опрема и десетине техничара на турнеји путују у неколико шлепера и аутобуса, док сам бенд у Србију долази чартер летом.

Бенд није имао никакве специјалне захтеве по питању локалног транспорта, хране и пића, осим што се акценат даје природним, свеже цеђеним воћним соковима и квалитетним винима са ових простора.

Jaн Гилан и остали чланови групе у Београду ће се срести и са неким дугогодишњим пријатељима и неколицином одабраних фанова у бекстејџу Комбанк арене.

Сви улази на концерт биће отворени већ од 19 часови како би се избегле гужве на улазима будући да публика долази из целог региона у којем влада велико интересовање за београдски концерт легендарних рокера.

Од 20 часова на бину ће изаћи четворочлана београдска група „Поп стар“ која утицаје црпи из рок музике 60-их и 70-их уз савремени призвук гранџ бендова.

Тачно у 21 час на сцени се очекује „Најгласнији бенд на свету“ по Гинисовој књизи рекорда, у свом устаљеном саставу: Гилан, Пејс, Гловер, Морс и Ери.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара