Читај ми!

„Брејкерси“ снимили спот за „Ситну лову“

Први од четири сингла које љубитељи „Брејкерса“ могу очекивати пре изласка новог албума, добио је пратећи спот – „Ситна лова“. Клип обилује моћним порукама, а главна је „нађи неког ко те воли и спаси свој живот голи“.

Легендарни београдски рокери „Партибрејкерс“ објавили су Ситну лову као први најавни сингл/спот за нови албум Сиротињско царство, који би требало да се појави до лета.

Спот је премијерно приказан на регионалном Ем-Ти-Вију 3. фебруара 2014. године.

Спот обилује моћним порукама, а најважнија је, према речима фронтмена Зорана Костића-Цанета, „нађи неког ко те воли и спаси свој живот голи“.

Поред Ситне лове још четири сингла - Сваког дана, Не могу да капирам, Љубав не заборавља и Шта радиш у продукцији Бориса Младеновића из алтернативног састава „Јарболи“ - биће представљени многобројној и верној публици легендарних рокера пре објављивања њиховог осмог студијског албума.

Режисер Владимир Тагић снимио је у току једног викенда на улицама Београда спот Ситна лова у коме се појављују група скејтера из Бора и београдски „клинци из подземља“.

За снимање спота екипу су чинили скејтер Стефан Ђорђевић, камерман Бранко Сујић, монтажер Наташа Пантић, асистент камере Немања Веселиновић, сценограф Аљоша Спајић, асистент сценографа Марија Јоцић, декоратери Миле Николић и Павле Петковић, костимограф Снежана Филипаш, асистенти костимографа Вера Дамјановић и Биљана Ракић, као и организатори Урош Лазић, Горан Филипаш и  Зоран Тркља.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара