Читај ми!

Не „Сајмон и Гарфанкел“ него Сајмон и Стинг

Спремајући се за серију заједничких наступа, Стинг и Пол Сајмон обављају последње припреме. Први концерт на којем ће славни музичари „заменити улоге“ заказан је за 8. фебруар у Хјустону.

Славни музичари Стинг и Пол Сајмон одржавају пробе уочи заједничке турнеје која почиње 8. фебруара у америчком граду Хјустону.

Дугогодишњи пријатељи припремају се за наступе током којих ће наизменично певати највеће хитове оног другог.

Заједничка турнеја била је Сајмонова идеја коју је Стинг са задовољством прихватио.

Некадашњи фронтмен бенда „Полис“ први пут је чуо групу „Сајмон и Гарфанкел“ у Великој Британији, у својој 15. години.

„Он је учитељ“, рекао је Стинг у понедељак у Њујорку, додајући да би, ако би икада хтео да имитира неког текстописца, то био Пол Сајмон.

„Пол је дуго сарађивао са Артом Гарфанкелом и мој посао није да имитирам Арта. Он има један од легендарних и најлепших гласова у историји рокенрола. Али, мој посао је да тумачим и одам част нотама и текстовима који су били написани, и то ћу бити ја“, навео је Стинг, не скривајући радост што ће изводити те песме.

Први пут су певали заједно прошле године у Њујорку на једној добротворној приредби, а Стинг је открио да је био изненађен због тога како се добро његов глас уклопио са гласом 72-годишњег Сајмона.

„Он ће узети мало моје енергије, а ја ћу узети мало његове. То је, опет, искуство учења“, закључио је Стинг.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво