Читај ми!

Сви хоће на београдски концерт „Дип парпла“

Домаћи љубитељи звука „Дип парпла“ месец дана пре концерта рок вукова у Београду увелико купују карте, а „вирус“ је захватио и регион. Међу фановима који у Комбанк арену долазе 18. фебруара има и оних из Аустрије, Мађарске и Румуније, земаља које ће легендарна група посетити током "Now What?!" турнеје.

Месец дана пре београдског концерта легендарне групе „Дип парпл“ (Deep Purple), заказаног за 18. фебруар у Комбанк арени, продато је пола предвиђеног капацитета, наводи организатор концерта „Авалон продукција“.

Највише карата за концерт једног од највећих рок бендова свих времена продато је у Србији, али велико интересовање влада и у региону. Ван Србије, највише улазница продато је у Словенији и Бугарској, затим следе Хрватска и Македонија.

Има и оних који ће на концерт доћи из Аустрије, Мађарске и Румуније, земаља које ће такође бити домаћини легендарне групе на светској Now What?! турнеји.

Према наводима организатора београдског наступа, разлог за то су највероватније повољне улазнице за концерт у српској престоници, које су међу најјефтинијима на целој турнеји: 2.490 динара партер, места на трибинама коштају 3.190 динара за "Gold Seats" категорију, односно 3.490 динара за најбоља места, "Purple Seats".

Они који желе да слушају и гледају „Дип парпл“ из редова испред бине, улазнице за фан пит могу да набаве по цени од 3.500 динара.

Један од најактивнијих бендова у историји рокенрола константно је на турнејама од поновног окупљања 1984. године.

На турнеји Now What?! одржали су више од 50 концерата, а осим београдског, очекује их још 20 наступа у највећим светским аренама.

Легендарни рокери долазе у Београд у стандардној, већ деценијама устаљеној постави: певач Ијан Гилан, бубњар Ијан Пејс, басиста Роџер Гловер, гитариста Стив Морс и клавијатуриста Дон Ејри, који од 2002. године мења покојног Џона Лорда.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво