Читај ми!

„Битлси“ наступају на додели Греми награда

Некадашњи чланови легендарне ливерпулске групе „Битлси“,  Пол Макартни и Ринго Стар, наступиће на 56. додели Греми награда која ће се одржати 26. јануара у „Стејплс“ центру у Лос Анђелесу. Дан након доделе, у част „Битлса“ биће одржан специјални концерт, на којем ће између осталих наступити група „Јуритмикс“.

Двојица бивших „Битлса“, Пол Макартни и Ринго Стар, наступиће на 56. додели Греми награда која ће се одржати 26. јануара у „Стејплс“ центру у Лос Анђелесу, саопштили су организатори, преноси АП.

Претходног дана, двојици британских музичара биће уручена специјална награда Академије за дискографску уметност и науку, која од 1959. године додељује ова престижна музичка признања.

Дан након доделе Гремија, у част „Битлса“ биће одржан специјални концерт на којем ће између осталих наступити група „Јуритмикс“ и на којем ће бити извођени најпознатији хитови легендарне „Ливерпулске четворке“.

Међу осталим извођачима на додели Гремија биће Тејлор Свифт, дуо „Маклемор“ и Рајан Луис, Кендрик Ламар, Робин Тике, Кети Пери, Дафт Панк, Стиви Вондер, Фарел Вилијамс, Нил Роџерс, „Пинк“, као и група „Металика“ којој ће ово бити први наступ на свечаности после 22 године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара