Читај ми!

Газдин нови албум недељу дана бесплатан

До наредне недеље, љубитељи Бруса Спрингстина са територије САД моћи ће бесплатно да преузму песме са новог албума "High Hopes". Остали ће морати да причекају 14. јануар.

Чувени амерички певач и гитариста Брус Спингстин издао је у недељу нови албум, High Hopes, на којем се налази 12 песама са доста поп звука, пренели су данас амерички медији.

Песме ће моћи да се бесплатно узимају са интернета на сајту америчке телевизијске мреже Си-Би-Ес (CBS) током недељу дана. Неке песме су емитоване већ на тој телевизији.

Обожаваоци Спрингстина, познатог као „Бос“ (Газда), ван САД мораће да чекају званичан излазак албума 14. јануара.

Датум 14. јануар је дан када је пре 41 годину изашао његов први студијски албум Greeting from Asbury Park, N. J.. Тада су неки музички критичари упоређивали младог уметника с легендом Бобом Диланом.

High Hopes, иако нема неке песме као на чувеном албуму Born in the USA, даје лепу ретроспективу музичког утицаја на музичара родом из Њу Џерсија, који сада има 64 године.

„Најбољи начин да се опише албум јесте да је реч о аномалији“, рекао је сам Спрингстин недавно за магазин „Ролингстоун“.

Он је на новом албуму обрадио неке своје старе песме као што су American Skin (41 Shots) и The Ghost of Toma Joad, као и неке песме мање познатих музичара Dream Baby Dream групе "Suicide" или Just Like Fire Would од аустралијаске групе "Saints".

High Hopes је 18. студијски албума Бруса Спрингстина.

На албуму гитару у девет од 12 песама свира Том Морело, иначе гитариста групе "Rage against the Machine".

Чувени саксофониста Кларенс Клемонс, који је преминуо пре две и по године, такође свира на албуму у песмама Harry's Place и у новој верзији American Skin (41 Shots), песми посвећеној Амадуу Дијалу, Гвинејцу кога је убила њујоршка полиција 1999. године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво