Читај ми!

Музика може да оживи поврће!

Одговарајући на питања обожавалаца, Мориси је признао да пише роман, да му је Истанбул други омиљени град, да поврће може да оживи, позвао на укидање циркуса и „прозвао“ кувара Џејмија Оливера.

Музичар Мориси је после успеха своје „Аутобиографије“ обелоданио да је написао половину свог првог романа, преносе британски медији.

Мориси је на сајту обожавалаца True To You на питање да ли је икада размишљао да се посвети писању романа, рекао: „Када сам 2013. објавио моју 'Аутобиографију' била је успешнија од било ког албума који сам објавио тако да јесам. Тренутно сам на пола романа“.

Иако детаља о роману нема, верује се да ће као инспирација послужити Морисијеве тешкоће у музичкој индустрији.

Мориси је у својим одговорима рекао и да ће ускоро почети снимање новог албума на коме ће се наћи и песма Истанбул.

„То је мој други омиљени град на свету после Рима. Када сам у Истанбулу осећам се као да никада нећу умрети“, објаснио је обожаватељки Мелис.

Такође је открио да никада не престаје да слуша музику и да га то већ помало забрињава. У последње време највише слуша I Really Loved Harold и Johnny Boy од Мелани Сафке. У истом одговору је наговестио да музика може да оживи поврће и да он то најбоље зна јер је „и сам поврће“.

Веран себи, Мориси је током овог интервјуа фанова позвао на бојкот циркуса и запитао се што, ако сви познати шефови кухиња сматрају да животиње немају право да живе и ако Џејми Оливер мисли да је храна са месом укуснија, „не гурне једно своје дете у микроталасну“?

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво