Читај ми!

Јосипа се нестрпљиво враћа у Центар „Сава“

Баш као и прошле године, позната хрватска певачица Јосипа Лисац ће Дан заљубљених прославити са Београђанима, у Центру „Сава“. Са нестрпљењем очекујем повратак, да затворимо узајамни круг примања и давања, истакла је певачица.

Певачица Јосипа Лисац одржаће концерт 14. фебруара, за Дан заљубљених, у Центру „Сава“ у Београду, најавила је данас агенција „Лонг плеј“.

„Веселим се што ћемо се поново видети у Београду 14. фебруара, на дан кад се излази у двоје, када људи који се воле славе своју љубав и своје животе. А ја осећам велику захвалност према свима који ће доћи на мој концерт, јер то значи да су људи мене изабрали, да су се њихови животи у неком важном тренутку везали за оно што ја изводим“, поручила је Јосипа Лисац.

Позната по хитовима Магла, Хир, хир, хир, Гдје Дунав љуби небо, Богиња и Данас сам луда, Јосипа Лисац је летос приредила спектакл у Пулској арени, сада у децембру два пута испунила дворану „Лисински“ у Загребу.

Прошле године, такође за Дан заљубљених, одржала је концерт у Центру „Сава“ за који су све карте биле распродате десетак дана унапред.

„Већ сад се нестрпљењем очекујем повратак у Центар 'Сава', да затворимо узајамни круг примања и давања. Колико год дајем, толико и примам. Дође толико људи које не познајем, али који познају моју музику и мене кроз њу, толико добро, можда и боље него они који су крај мене! То је фасцинантно. То су пријатељства која се стварају кроз музику“, рекла је позната певачица.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво