Читај ми!

Инстант заљубљивање „Дафт панка“

Спот за песму "Instant Crush" нова је посластица за обожаваоце „Дафт панка“. За један дан, видео-клип само на Јутјубу бележи 1,2 милиона посета! Да ли је реч о још једном мегахиту звезда француске и светске електро сцене, видеће се најкасније до краја месеца.

Сваки корак двојице Француза Ги-Мануела Омем-Криста и Томаса Бангалтеа у последње време прати се помно.

Судећи према интересовању на интернету, многи љубитељи „Дафт панк“ звука ишчекивали су поред рачунара спот за песму Instant Crush, у којој се француским хаус музичарима придружује Американац Џулијан Казабланкас.

За један дан, видео-клип само на Јутјубу бележи 1,2 милиона посета!

Да ли је реч о још једном мегахиту, видеће се најкасније до краја месеца.

Четврти студијски албум француске електро-сензације „Дафт панк“, од изласка 17. маја ове године, не престаје да изненађује.

Издање Random Access Memories обележено је звуком који осваја све крајеве света, за шта је најбољи пример нумера Get Lucky.

Потврда успеха је и пет номинација за Греми награде, између осталог, за албум године, најбољи албум денс или електронске музике и песма године (Get Lucky).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво