Читај ми!

Грин Велвет сутра у КПГТ-у

Продуцент и ди-џеј Грин Велвет домаћој публици представиће сутра најпродаваније електронско издање на свету, албум "Unshakable", на наступу у КПГТ-у.

Амерички продуцент и ди-џеј Грин Велвет (Green Velvet) налази се на првом месту на глобалној листи најпродаванијих електронских издања захваљујући албуму Unshakable, који ће представити у београдском КПГТ-у.

Осим тог признања, Велветов хит сингл Bigger Than Prince је званично највише пуштан током протекле манифестације "Amsterdam Dance Event", највећег окупљања светске електронске сцене у Европи, наводи се у саопштењу организатора његовог београдског концерта.

„Инспирација за овај сингл дошла је након што сам недавно био у првом реду на концерту Принса и наравно био 'одуван' његовим фантастичним наступом. У једном делу концерта је пришао публици и тада ме је ухватио за руку што је било невероватно искуство. Тада сам схватио колико је велика звезда и да је практично немогуће бити већи од њега како и сам наслов сингла сугерише“, испричао је амерички ди-џеј у интервјуу за Беатпорт.

Аутор електронских нумера Flash, La La Land, Answering Machine, које су снажно утицале на цео музички жанр, ове године обележава 20 година рада.

Сутрашња журка у КПГТ-у биће уједно и прва у низу којима ће овдашња ди-џеј асоцијација „Козмик“ у наредних годину дана обележити две деценије од свог оснивања.

Њени оснивачи Божа Подунавац, Гордан Пауновић и Влада Јањић наступаће заједно са извођачима, који су посебно утицали на рад тог музичког колектива.

Улазнице по цени од 790 динара у продаји су на благајни Дома омладине, Билет центра и другим продајним местима „Евентима“ и „Гигстикса“.

На улазу у КПГТ, улазнице ће коштати 1.000 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије