Читај ми!

МТВ награде у сенци Мајлиног шокантног понашања

Упркос томе што је Еминем проглашен за МТВ икону, а Кејти Пери и Џастин Бибер за певачицу и певача године, 20. додела европских МТВ награда у Амстердаму остала је у сенци шокантног понашања Мајли Сајрус. Млада Американка на сцени је, наводно, пушила марихуану.

Еминем, Мајли Сајрус и Кејти Пери обележили су јубиларну 20. доделу европских МТВ награда. Амерички легендарни репер добио је престижно признање МТВ иконе, као и награду за најбољег хип-хоп извођача.

За најбољу певачицу проглашена је Кејти Пери, а америчка уметница европској публици одужила се спектакуларним наступом током којег је и висила изнад бине. Најбољи међу певачима млади Џастин Бибер.

Највише пажње, ипак, привукла је контроверзна Мајли Сајрус која је поново испровоцирала јавност када је током свечаности у Амстердаму после добијања музичке награде за најбољи музички спот пред свима, како се претпоставља, пушила марихуану.

Бивша глумица, позната из Дизнијеве серије Хана Монатана, рекла је публици: „Немам места за награду у својој ташни, али сам пронашла ово...“.

Некадашња дечја звезда, сада 20-годишња певачица, извадила је из своје „шанел“ ташне цигарету марихуане, чију је половину, наводно, попушио на сцени музичар Зиго Дом из Амстердама, града у којем постоје бројни кафићи где се легално може купити марихуана.

Последњих дана америчка певачица виђена је на таквим местима са холандским ди-џејем Афроџеком.

Мајли је већ месецима у жижи јавности што због провокативног понашања и изјава и преслободних спотова, што због критика.

На додели МТВ награда у Њујорку извела је дует с колегом Робином Тикијем којем се веома оскудно одевена умиљавала на, како је оцењено, сексуалан начин непримерен таквој манифестацији.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије