Читај ми!

Емотивни концерт Калиопи

Популарна македонска певачица Калиопи држала је више од два сата на ногама београдску публику у Великој дворани Центра „Сава“.

Калиопи је синоћ одржала спектакуларан концерт у препуном београдском Центру „Сава“.

Уз добру енергију и фантастичну атмосферу македонска певачка дива подигла је на ноге публику у дворани.

Било је очигледно да је емотивно приступила концерту, и да је ту емоцију, пренела на публику, која јој је узвратила истом мером.

Искрено је била дирнута присуством бројних колега и пријатеља из јавног живота, који су дошли да је подрже – Неда Украден, Сузана Манчић, Љубиша Самарџић, „Фрајле“, Маја Оџаклиевска, Огњан Радивојевић, Цветанка Ласкова, „Неверне бебе“, Тијана Дапчевић, Зафир Хаџиманов, Стеван Анђелковић...

Својим величанственим гласом, успела је да подигне публику која је све време покушала да је надјача, али је било немогуће.

Концерт је започела евровизијским хитом Црно и бело, а затим наставила са актуелним песмама које су настале у сарадњи с Ромеом Грилом, Мрвица, Мелем, Локомотива, Вриснем, Аман и другим песмама с новог албума Мелем, наставила са Пробуди ме, Невиност, македонским хитовима За само еден ден, Дај да пијам, а уз пратњу публике отпевала је песму Рођени.

Београдску публику дирнула је и акустична изведба баладе Не плачи, као и предивне песме Ако још икад падне снег.

Најмлађи део публике се пред сам крај концерта попео на сцену и заједно са Калиопи и малим Луком Стоичевићем, отпевао још једном Црно и бело.

Била је то шетња са кофером пуним љубави према београдској публици која јој је узвратила вишеструким позивањем на бис, а након концерта Калиопи се скоро два сата дружила са бројним фановима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије