Читај ми!

Џибони: Не смем да оманем!

Jедaн од најпопуларнијих регионалних извођача, хрватски кантаутор Џибони, истиче да нема класичну трему пред први београдски концерт, али да тај „свадбени ручак за хиљаде људи не сме да омане“!

За концерт сплитског кантаутора Џибонија, у петак 25. октобра у Комбанк арени, остало је још мало улазница за ниво 400 и фан пит и организатори очекују да ће карте до петка бити распродате.

Џибони ће у Арени извести хитове Либар, Посољени зрак, разливена тинта, Жеђам, Замоли ме, Чиним праву ствар, Опрости, као и песме са актуелног албума 20 Century Man који је објављен широм Европе, најавила је „ААА“ продукција.

„Немам трему на класичан начин. Кад човек ради концерт за 10.000 људи, то је као да зовете хиљаде људи на свадбени ручак. Велики је то притисак и обавеза. Не смем да оманем, мора све да буде постављено како треба на столу“, рекао је кратко Џибони у сусрет концерту.

Поред пратећег бенда, подршку ће му дати два гитарска виртуоза - Стив Стивенс, гитариста Билиja Ајдола, и Влатко Стефановски.

Гости ће бити и певачица Маја Азуцена, Лондонски госпел хор и харизматични певач Дамир Урбан.

Наступ једног од најпопуларнијих регионалних извођача 25. октобра у Комбанк арени разликоваће се од његових претходних концерата по томе што се неће преносити уживо путем телевизије.

Улази у Арену биће отворени од 19 часова, а организатори апелују да посетиоци дођу што раније како би се избегле гужве на улазима.

Преостале улазнице могу се набавити по цени од 3.490 за фан пит, 2.490 за ниво 400 I категорија, 2.190 за ниво 400 II категорије и 9.990 динара за ложе.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара