Читај ми!

Стив Стивенс са Џибонијем у Арени!

Чувени гитариста који је сарађивао са Билијем Ајдолом и Мајклом Џексоном, Стив Стивенс, биће специјални гост на Џибонијевом концерту 25. октобра у Београду.

Хрватски уметник Златан Стипишић Џибони, као специјалног госта 25. октобра у Комбанк арену доводи једног од најоригиналнијих гитариста данашњице - Стива Стивенса!

Стивенс већ 30 година суверено влада светском рок сценом, а београдска публика имаће јединствену прилику да га чује и види у другачијем издању - раме уз раме са Џибонијем.

Стив Стивенс је светској јавности најпознатији као гитариста и сарадник легендарног Билија Ајдола.

Списак познатих са којима је сарађивао је импресиван, а издваја се његово појављивање са Мајклом Џексоном.

Стивенс је радио музику за филмове Matrix Reloaded, Speed и многе друге, а најпрестижнију Греми награду добио је за чувену тему из филма Top Gun.

Поводом предстојећег концерта сплитског кантаутора Џибонија у Арени, Стив Стивенс је изјавио: „Велики сам поштовалац музике коју ствара Џибони, стварно се радујем што ћу имати прилику да наступам са њим. Такође, драго ми је што ћу поново видети Београд и уживати у његовим чарима неколико дана.“

Раније је најављено да ће као специјални гости на Џибонијевом концерту у београдској Комбанк арени наступити харизматични уметник Дамир Урбан, чувени македонски гитариста Влатко Стефановски и други.

Очекује се непоновљиви вишесатни концертни спектакл за памћење, у оквиру кога ће сплитски кантаутор публику провести кроз своје бројне легендарне хитове попут Либар, Жеђам, Миракул, Толеранца.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије