Читај ми!

Краљица се враћа у Београд

Најпопуларнија португалска фадо певачица Мариза нови концерт за српску публику заказала је за 12 децембар. „Људе ће дубоко дирнути својом песмом“ у дворани коју је увек пунила током протеклих година – Центру „Сава“.

Краљица фада, португалска певачица Мариза, враћа се пред београдску публику концертом 12. децембра у Центру „Сава“, у организацији промотерске куће „Лонг плеј“.

„Кад се попнем на позорницу, затворим очи, отворим срце и запевам. Желим да људе дубоко дирнем својом песмом. Захвална сам што ми се пружа прилика да то још једном урадим у Београду“, поручује Мариза, пред повратак у велику дворану Центра „Сава“ коју је пунила у више наврата протеклих година.

Најпопуларнија португалска фадо певачица долази у Београд у оквиру светске турнеје „Мариза 2013“, са којом се вратила на међународну сцену након што се привремено повукла због мајчинства.

Мариза тренутно ради и на новом албуму, планираном да се појави до краја 2013. године, тако да није искључена могућност да у Београду изведе неке нове песме, поред њених старих фадо фаворита као што су Rosa Branca, Meu Fado Meu, Chuva, Oh Gente Da Minha Terra, Barco Negro...

Улазнице за Маризин београдски концерт биће у продаји од идуће недеље по ценама од по 1.800, 2.200, 2.700 и 3.300 динара, на благајни Центра „Сава“, у продавници „Југотон“ (Нушићева 27) и преко мреже „Евентим“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије