Читај ми!

Турнеја се завршава на „Старом путу за Нови Сад“

Концертом у новосадском Спенсу 27. децембра, „Бајага и Инструктори“ ће, како каже Бајагић, „финиширати у великом стилу“ турнеју поводом албума „Даљина, дим и прашина“.

„Бајага и Инструктори“ изузетно успешну 2013. годину завршиће 27. децембра у Великој дворани Спенс-а концертом који симболично носи назив „Стари пут за Нови Сад“.

Концертом у Новом Саду биће уједно завршена велика турнеја поводом ЦД албума Даљина, дим и прашина (2012), на којој је бенд Момчила Бајагића у претходних годину и по свирао велике концерте и фестивале у Београду (Калемегдан, Бир фест), Загребу (Шалата), Љубљани (Тиволи), Сарајеву (Дом младих), Никшићу (Лејк фест), Крагујевцу (Арсенал фест)...

„У Новом Саду дуго нисмо радили солистички концерт, али мислим да сада долазимо у правом тренутку, јер је Спенс одлично место да турнеју финиширамо у великом стилу“, каже Бајага.

Нови Сад има посебно место у каријери „Бајаге и Инструктора“ – у њему је сниман албум Продавница тајни (1988), а одавде потиче и део материјала забележеног на концертном Нека свемир чује немир (1989).

„Биће то посебан концерт за нас и потрудићемо се да репертоар буде мало другачији од остатка турнеје. Између осталог, свираћемо обавезно 'Стари пут за Нови Сад', што нисмо радили често на турнеји. А можда и дођемо до Новог Сада управо старим путем?“, најављује Бајага.

Улазнице за концерт „Бајаге и Инструктора“ у великој дворани Спенс-а у продаји су од уторка 15. октобра по промотивним ценама од 800 динара за партер и 1.000 динара за трибине, на благајни Спенс-а и преко мрежа „Гигстикс“ и „Евентим“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара