Читај ми!

Скромни захтеви групе „Ваја кон диос“

Желе да се осећају пријатно, пробају домаће специјалитете, а за све чланове белгијске групе „Ваја кон диос“ сасвим довољнe ће бити нормалнe хотелскe собe. Што се хране и пића тиче, на листи жеља налазе се домаћи сиреви, месне прерађевине и црно вино.

Захтеви белгијске групе „Ваја кон диос“, уочи наступа 12. октобра у Комбанк арени, скромни су и усмерени ка томе да се осећају пријатно у српској престоници и да публици пруже што бољи доживљај на концерту.

Бенд ће одсести у једном од најлуксузнијих домаћих хотела, „Метрополу“, познатом по томе што је угостио бројне светске звезде.

Међутим, то не значи да су њихови захтеви „звездани“. Напротив. Певачица Дани Клајн захтева једноставну собу за непушаче, мирну и тиху и, уколико је могуће, са лепим погледом.

„Молимо вас, не покушавајте да нам удовољите великим апартманима. Дани ће се у њему осећати изгубљено. Нормална хотелска соба је сасвим довољна“, наведено је у допису менаџмента бенда.

Пријатан амбијент и кућна атмосфера важни су и у бекстејџу Комбанк арене, где ће бенд боравити непосредно пре концерта.

Од организатора концерта захтеване су посебне просторије за певачицу, као и за музичаре који са њом наступају, а у њима би требало да се нађу завесе, ведре биљке и цвеће и лампе.

Певачица жели да поново ужива у српским специјалитетима, пошто се током ранијих гостовања у Србији одушевила домаћом храном. Овога пута њен избор су домаћи сиреви и месне прерађевине, као и квалитетно српско црно вино.

Замолила је и за бројеве проверено добрих ресторана са локалном кухињом који се налазе у близини хотела и Арене, како би додатно могла да ужива у српској храни.

Као једина жена у бенду, и главна актерка целе „Вала кон диос“ приче, Дани Клајн захтева контролу над свим сегментима концерта.

На сопствени захтев, биће укључена у све аспекте наступа, како музичке, тако и техничке природе, не би ли била сигурна да ће је публика у Србији, последњи пут у овом саставу групе, чути у најбољем издању.

Занимљиво је и то да су организатори концерта добили молбу да након наступа „Ваја кон диос“ не организују додатне забаве у Арени, како би публика могла да оде кући на миру, носећи најлепше успомене на последње извођење чувених хитова, Just a Friend of Mine, Johnny, Dont You Cry for Louie, Puerto Rico.

Београдски концерт чувеног белгијског састава, у оквиру њихове опроштајне турнеје, организује продукција "Playlive", а почетак концерта заказан је за 21 час.

Последњи контингент карата од сутра је у продаји по ценама од 4.200 и 3.700 динара за седење (партер), 1.900 динара за стајање (партер), док за места за седење на трибинама треба издвојити 2.500, 2.700 и 2.900 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара