Ману Чао „распаметио“ Халу спортова

Све што прави обожавалац може да затражи од свог омиљеног музичара синоћ је Ману Чао дао публици у Хали спортова. Одлична атмосфера, позитивна енергија и добро познати звуци песама окупљене су подстицали да плешу и певају више од два сата.

Француски музичар Ману Чао са бендом „Ла вентура“ одржао је синоћ сјајан концерт у београдској Хали спортова пред око 6.000 људи. Наступ је трајао више од два сата, а публика је неуморно певала и играла уз стихове и мелодије његових песама.

Пре концета, публику су комбинацијом ска-панк звука загрејали „Самостални референти“ и реге ритмовима музичар Хорнсмен Којот, лидер бенда "Eyesburn", а око 21.45 на сцену је изашао и Ману Чао заједно са својим трочланом пратњом - гитаристом Маџидом Фахемом, бубњарем Филипом Тебулом Гарбанситом и басистом Гамбитом.

Публика је вриштањем и одушевљењем поздравила музичаре познате по позитивној енергији и весељем које се шири на њиховим наступима.

Ману Чао је пред београдску публику стигао након 11 година паузе и показао да је сјајан музичар и забављач, остваривши добар контакт са фановима наступом пуним позитивне енергије током којег су се мешали звуци од панка и рока преко ска до реге и латино музике.

Концерт је почео хитом Mr. Bobby, а током вечери низали су се хитови као што су Clandestino, Welcome to Tijuana, Me gustas tu, Desaparecido, а када су се халом разлегли познати звуци великог хита Mala Vida из доба бенда „Мано негра“, упркос томе што је у Хали спортова било веома топло, сви су у глас запевали и почели да скачу на познате тактове.

Ману Чао је током извођења нумере King of Bongo раскопчао кошуљу и ударао се микрофоном по грудима, диктирајући ритам неуморној публици која је пљескала рукама, док је песму La vida una tombola извео са гитаристом Бранимиром Росићем.

Ману Чао, који је први пут у Србији наступио 2002. године на распродатом стадиону Ташмајдан, у својим социјално обојеним текстовима на шпанском, француском, енглеском и португалском пева о љубави, сиромаштву гету и имиграцији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара