Читај ми!

„Електрични оргазам“ у „Миксер хаусу“

Једна од најзначајнијих рок група београдске сцене „Електрични оргазам“, наступиће 20. септембра у „Миксер хаусу“. Концерт је пресек каријере култног бенда, а предгрупа ће бити састав "Auf Wiedersehen".

Две године након последњег самосталног концерта - култни бенд „Електрични оргазам“ наступиће 20. септембра у „Миксер хаусу“.

Концерт који ће бити пресек каријере „Електричног оргазма“, посебно је значајан за фронтмена групе, Срђана Гојковића – Гилета, који ће први пут наступити у Савамали, само неколико десетина метара од зграде у којој је живео као дете, наводи се у саопштењу „Миксера“.

Предгрупа ће бити београдски састав "Auf Wiedersehen", победници „Миксер“ фестивала 2013. године.

Карте у претпродаји, по цени од 600 динара, могу се купити на свим продајним местима „Евентима“.

„Електрични оргазам“, један од најзначајнијих рок бендова београдске сцене, извешће на предстојећем концерту најзначајније нумере из своје богате каријере, која броји 12 студијских, седам живих и три компилацијска албума.

„Радујем се што ће београдски концерт после двогодишње паузе бити управо у Савамали. За тај део града ме везују драге успомене“, рекао је Срђан Гојковић.

"Auf Wiedersehen" је београдски бенд, који је настао 2010. године. Звук бенда, утемељен на гаражном звуку и обогаћен електронским утицајима, карактерише се репетитивним психоделичним рифовима и електронским битовима који њиховој музици дају плесни, али и даље мрачни карактер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво