Читај ми!

Панчево у реге ритму

Реге "Made In Serbia" окупираће Дом омладине „Панчево“ 30. и 31. августа. На шестом издању фестивала "Reggae Serbia Fest" наступају ЗАА, Irie FM, Шоне ал Капоне, „Кило кило“, Кинг Калипсо, Django Hi Fi...

Љубитељи реге звука, дођите у Панчево! Шесто издање фестивала реге музике "Reggae Serbia Fest" одржава се 30. и 31. августа, а главни извођачи биће ЗАА из Крушевца и Irie FM из Београда.

Овогодишњи поднаслов је "Made In Serbia", а жеља организатора је да се представе најактуелнији, најзначајнији и најквалитетнији бендови, „саундсистеми“ и селектори са српске реге сцене, најавио је директор Дома омладине „Панчево“ Ненад Малетин.

Програм почиње у 18 сати и завршава се у два иза поноћи у Летњој башти Дома омладине „Панчево“.

Вечерас наступају Шоне ал Капоне, "Tressa & Gaggie" и Irie FM из Београда, Кинг Шоне (Панчево), „Кило кило“ (Нови Сад) и Cooby (Лесковац).

Публику ће у суботу забављати Кинг Калипсо (Лазаревац), Суперстар селекта (Нови Сад), Јах Месењах (Горњи Милановац), ЗАА (Крушевац), као и Django Hi Fi и DJans (Београд).

Посетиоци ће у оквиру пратећег програма фестивала моћи да виде и купе рукотворине инспирисане афро-реге мотивима. Излагачко место на штанду је бесплатно.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво