Читај ми!

Добре вибрације на Ушћу

Београдско Ушће ће до краја недеље бити место добре забаве и одличне музике – „Београдски бир фест“ синоћ је по 11. пут отворио врата. Публика је првог дана уживала у песмама Звонка Богдана, „Белгрејд блуз фектори“, Масима Савића, Рамба Амадеуса и „Саншајна“.

Наши суграђани се забави обично препуштају у касним ноћним сатима, али фестивал пива који се током последње деценије устоличио као место бескомпромисне забаве, примамљив је и пре заласка сунца.

Фестивалски простор се пунио већ иза 19 сати, посетиоци су после ригорозних контрола на улазима могли да се препусте музици и пиву чије су цене за нијансу ниже него у београдским кафићима.

Своју публику, већ традиционално имао је Звонко Богдан, српска блуз репрезентација окупљена под именом „Белгрејд блуз фектори", а касније и Масимо Савић, Рамбо Амадеус, „Саншајн“ и други.

Поред одличних концерата, посетиоцима је и ове године на располагању луна парк, а као нови вид забаве, ту је симулатор вожње у пијаном стању.

Очекује се да ће фестивал до недеље посетити око пола милиона људи.

Капије се сваке вечери отварају у 18 сати, а програм радним данима траје до два, а викендом до четири сата ујутро. Што се тиче повратка, посетиоцима су на располагању аутобуси који редовно саобраћају од Ушћа према центру града.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије