Читај ми!

„Ваја кон диос“: Радујемо се доласку у Београд!

Група „Ваја кон диос“, предвођена певачицом сензибилног гласа Дани Клајн наступиће у оквиру опроштајне турнеје у београдској Комбанк арени 12. октобра. Чланови бенда поручују да се радују доласку у Београд и обећавају концерт за памћење.

Белгијска група „Ваја кон диос“ (Vaya Con Dios) наступиће 12. октобра у београдској Комбанк арени у склопу опроштајне турнеје, најавили су организатори.

Певачица легендардног белгијског састава „Ваја кон диос“, Дани Клајн, поводом предстојећег концерта у Београду, послала је поруку свим фановима у Србији и региону.

„Искрено се радујемо поновном доласку у Београд и једва чекамо да се нађемо на сцени, пред вама. Обећавамо вам концерт за памћење, на коме ћемо свирати наше највеће хитове. Искрено се надамо да ћемо испунити ваша очекивања. Хвала вам за све године слушања наше музике, а ми ћемо се потрудити да вам добру енергију вратимо 12. октобра у Арени“, поручила је Дани Клајн.

У протеклих 25 година тај популарни састав продао је више од десет милиона албума и три милиона синглова.

Светску славу су постигли песмама Just A Friend Of Mine, What's a Woman?, Nah Neh Nah, Don't Cry for Louie, Puerto Rico, Heading for a Fall, Johnny, Sunny Days и Don't Break My Heart.

Дани Клајн је првог јануара 2013. године напунила 60 година и после опроштајне турнеје жели да се посвети мирнијем животу.

Недавно је објавила своју аутобиографију под називом "Memoirs".

Улазнице за концерт се могу купити по цени од 3.300 динара за партер, или 1.700 динара за трибине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије