Читај ми!

Сутра почиње „Бир фест“

Поводом 11. рођендана „Бир феста“ најављен је прави спектакл на Ушћу, који ће трајати од 14. до 18. августа. Поред многобројних рок извођача из земље и региона, право изненађење представљају наступи група "The Shapeshifters" и "Boney M".

На београдском Ушћу сутра почиње 11. фестивал пива „Бир фест“, који ће трајати до 18. августа.

Како су најавили организатори, на тој манифестацији наступаће многи бендови и извођачи међу којима су „Бајага и инструктори“, „Рибља Чорба“, „Партибрејкерси“, Рамбо Амадеус, Звонко Богдан и Масимо Савић.

Концерте ће одржати и домаће групе „Бед копи“, "E-Play", "V.I.P", „Дубиоза колектив“.

Од иностраних извођача наступиће "The Shapeshifters", а последњег дана на бину на Ушћу изаћи ће група "Boney M".

Посетиоци „Бир феста“ имаће прилику да пробају више од 50 врста пива из Француске, Немачке, Румуније и Белгије.

Биће обезбеђене и четири ванредне аутобуске линије, које ће саобраћати током ноћи на сваких пола сата током пет дана фестивала.

Аутобуси, које је обезбедила компанија „Хајнекен“ у сарадњи с Градским саобраћајним предузећем (ГСП) Београд, саобраћаће од 23.30 до четири сата ујутро од Тржног центра „Ушће“ до Трга Републике, Славије и Железничке станице и Новог Београда.

Биће обезбеђене и цистерне с водом за пиће због врућине.

Продуцент „Бир феста“ Београдска културна мрежа и компанија „Секопак“ позвали су посетиоце манифестације да се одговорно понашају према животној средини и да отпад, односно лименке, пластичне чаше и картонски отпад убацују у око 100 „Секопак“ канти које ће бити распоређене на најпрометнијим местима.

„Бир фест“ је основан 2003. године, а сваке године га посети око 500.000 људи.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије