Читај ми!

Роби (скоро) уживо и у Београду!

Концерту Робија Вилијамса у Талину моћи ће да присуствује и публика у Београду! Посетиоци биоскопа „Синеплекс“ моћи ће да гледају директан пренос наступа британске звезде на стадиону у естонској престоници 20. августа. Улазнице коштају 1.200 динара.

Роби Вилијамс ће изаћи на сцену у Талину, али концерту ће „присуствовати“ и публика у Београду! Само у биоскопу „Синеплекс“ у Делта ситију посетиоци ће имати прилику да уживају у директном преносу концерта британске музичке звезде заказан за 20. август у 19.50.

У оквиру турнеје Take the Crown, поп певач ће посетити главни град Естоније и наступити на стадиону.

Британски музичар и певач каријеру је започео као члан популарног дечачког бенда „Тејк дет“ (Take That).

После неколико раних тинејџерских година у групи уследила је Робијева самостална каријера с великим достигнућима, обарањима рекорда као и концертима који су му осигурали репутацију извођача са најбољим живим наступима и великим тиражима албума.

Изненадио је јавност привременим враћањем у „Тејк дет“, снимањем албума Progress (2010) са момцима и заједничком серијом концерата (2011) која је била највећа турнеја у британској историји.

Познати певач је у јуну поново кренуо на самосталну турнеју након што је издао девети албум Take the Crown у новембру 2012. године.

Иако је прошло чак седам година након његове претходне самосталне турнеје интересовање обожавалаца није спласло.

Већ први концерт у Даблину, одржан пред 65.000 обожаваоца, медији су окарактерисали Take the Crown као најбољу турнеју до сада.

Организатори преноса концерта у Талину позивају београдску публику да доживи највећи музички спектакл ове године у удобности климатизованих просторија биоскопа „Синеплекс“ уз врхунску слику и звук и хитове популарног певача.

Карте су у продаји по цени од 1.200 динара. Број места је ограничен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије