Читај ми!

“Sharks, Snakes & Planes” на зидићу ДОБ-а

Серију бесплатних концерата на летњој сцени Дома омладине, зидићу на Платоу Милана Младеновића, 2. августа наставља београдски бенд “Sharks, Snakes & Planes”.

На новој летњој сцени Дома омладине, зидићу на Платоу Милана Младеновића, сваког петка на бесплатним концертима на отвореном представљају се млади извођачи, музичари са свежим идејама који желе да улице Београда испуне музиком и добрим расположењем.

Музичари свих жанрова имају прилику да покажу шта умеју пред случајном и намерном публиком, да покажу своју најбољу и најкреативнију страну на новој сцени на платоу названом по фронтмену „Екатарине Велике“.

У најави нових наступа се истиче да нема ничег логичнијег да се нова енергија и музика догоде на платоу који носи име једног од најзначајнијих музичара у српској популарној музици, а који је интегритетом и ставом инспирисао млађе генерације.

Такође, неки од највећих успеха легендарног ЕКВ везани су управо за ДОБ.

На новој мини-сцени публици ће се представити млади, нови, брзи, спори, чудни, бучни, тихи, откачени и пре свега неочекивани извођачи, али и они старији који су остали млади духом и имају свеже идеје.

На концерту 2. августа наступиће бенд "Sharks, Snakes & Planes" (ајкуле, змије и авиони) настао пре три године у старој београдској индустријској зони који својом музиком покушава да пренесе поруке о искрености и пријатељству.

Чланови бенда, Марко Мићановић, вокал, Младен Миљуш, гитара, Иван Петровић, гитара, Ђорђе Палигорић, бас и Дарко Ћосовић, бубњеви, имају различите музичке укусе које покушавају да обједине кроз нешто заједничко.

На питање шта може да уједини човека чланови групе нашли су одговор - заједнички страх, невоља, заједнички непријатељи. Тако су и дошли до имена с обзиром на то да су међу најчешћим страховима фобије од ајкула, змија и авиона.

Текстови песама бенда написани су на више језика српском, енглеском, шпанском.
До сада су одржали више од 60 концерата у земљи и региону, а у септембру издају први албум, назван Небеска механика.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара