Читај ми!

„Егзит“, један од најбољих до сада

Рекордна посећеност, звезде нестрпљиве да наступе на Петроварадинској тврђави, на Твитеру фестивал проглашен најбољим, похвале за публику... Овај „Егзит“ један од најбољих до сада!

Након пет дана непрестане журке, „Егзит“ фестивал мораће, на неко време, да се опрости од својих обожавалаца.

Број посетилаца који је за сада познате организаторима веома је примамљив и охрабрујућ, рекао је портпарол „Егзита“ Срђан Маријановић.

„Изузетно смо задовољни што можемо да оправдамо наводе медија да је ово један од најбољих 'Егзита' до сада, јер је кроз капије већ је прошло више од 150.000 људи, а то су само прве бројке“, истакао је Маријановић у изјави агенцији Бета.

Сви који су ове године наступили на фестивалу, каже Марјановић, били су презадовољни.

„Имао сам прилике да разговарам са извођачима и они су имали само речи хвале, од тога да су нам говорили да смо изузетно високо рангирани као фестивал и да сви знају за нас, до похвала да су једва чекали да наступају у Новом Саду“, рекао је Марјановић.

Према његовим речима, посетиоци су фестивал као најбољи оценили путем Твитера и других онлајн друштвених мрежа, а са друге стране, звезде су описале публику као једну од најзабавнијих.

„Најл Роџерс је више пута рекао како му се допада публика на фестивалу и рекао да смо ми народ који изузетно воли журке“, навео је потпарол „Егзита“.

Оборено је више рекорда. Неки су у посећености појединих бина.

„Ове године смо оборили два рекорда. Први је био у четвртак на наступу ди-џеја Фетбој Слима када су капије Денс арене морале бити затворене да би се сви који су на путу до ње могли сигурно спустити и обезбедити своје место“, објаснио је Марјановић нагласивши да се искусни тим „Егзита“ на време постарао да све прође како треба.

„Да се слична гужва не би поновила, ми смо за следећу журку на којој је наступао Дејвид Гета, у сарадњи са техничким тимом и продукцијом, додатно проширили капацитете Денс арене“,  напоменуо је портпарол фестивала и истакао да је на том наступу оборен још један рекорд посећености те популарне бине.

„Егзит“ је организован 14. пут и трајао је од 10. до 14. јула, а међу звездама које су насупиле на Главној бини су и „Атомс фор пис“, бенд „Блок парти“, Ник Кејв и бенд „Бед сидс“, Снуп Дог и „Продиџи“. 

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара