Читај ми!

Ерик Бардон и „Анималси“ сутра у Комбанк арени

Најчувенију кућу света музике, хит "House of the Rising Sun", београдској публици показаће сутра Ерик Бардон и „Анималси“. Комбанк ареном одзвањаће и песме "When I was Young", "Before You Accuse Me", "Don't Let Me Be Misunderstood", али и понека мелодијe последњег Бардоновог албума "Till Your River Runs Dry".

Певач Ерик Бардон и његов бенд „Анималс“ наступиће 15. јула у Београду. Комбанк арена пулсираће у ритму чувених When I was Young, House of the Rising Sun, Before You Accuse Me, Don't Let Me Be Misunderstood, It's My Life, али и понека мелодија последњег Бардоновог албума Till Your River Runs Dry.

Бардон ствара и наступа више од 50 година, уписан је у Рокенрол кућу славних 1994. године, а магазин Ролинг Стон сврстао га је међу 100 најбољих гласова свих времена.

Многи га сматрају најбољим белим певачем блуза свих времена.

За пола века објавио је готово 50 албума као фронтмен група „Анималс“ и WAR, као и соло издања, стално истражујући нови звук који обликује својим јединственим гласом.

Делио је сцену са Чаком Беријем, Џимијем Хендриксом, Џимијем Видерспуном, Отисом Редингом и Брусом Спрингстином, а скоро је сарађивао и са Пети Смит и Игијем Попом.

„Анималси“ су били део „британске инвазије“ шездесетих година и директни конкуренти „Битлсима“, „Стонсима“, групи „Ху“.

Улазнице за београдски концерт британских уметника продају се по ценама од 1.900, 2.250, 2.500 и 2.800 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се