Читај ми!

Одлаже се „Тренчтаун“

Фестивала „Тренчаун“ неће бити почетком јуна, саопштио је данас организатор, не износећи било какве појединости.

Музички фестивал „Тренчтаун" (Trenchtown), који је требало да се одржи од 6. до 8. јуна, одлаже се, саопштио је данас организатор манифестације.

„Због околности на које не можемо да утичемо, нисмо на жалост у могућности да реализујемо 'Тренчтаун' фестивал у раније најављеном термину. Ускоро можете очекивати више информација. Извињавамо се и унапред захваљујемо верној публици на разумевању", стоји у саопштењу.

„Тренчтаун" фестивал је основан 2002. године и на њему су претходних година наступали музичари из земаља бивше Југославије, Мађарске, Италије, Бугарске, Немачке, Француске...

Фестивалу сваке године присуствује више од 10.000 младих из целог региона, наводе организатори.

Прва издања „Тренчтауна" одржана су у околини језера Палић, а протеклих година локација је била Етно камп, напуштени салаш у срцу Палићке шуме, на два километра од центра Палића.

Поред музичког програма, специфичност „Тренчтауна" били су и богати дневни културни садржаји као што су позоришне представе, филмске пројекције, радионице, промоције књига и стрипова, изложбе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије