Читај ми!

Необичне припреме госпође Картер

Бијонсе Ноулз објавила је двоминутни видео са снимцима припрема за концерт у Комбанк арени, који је уједно био и први у њеној светској турнеји „Шоу госпође Картер“. Видео снимак обухвата сцене из бекстејџа, припреме играчица, као и поруке обожавалаца пред концерт испред Арене.

Видео из Комбанк арене у коме је откривен делић како су се Бијонсе Ноулз и њена екипа припремали за концерт, обишао је свет.

Бијонсе је видео поставила на званичном Јутјуб каналу, а одмах су га преузели сви светски медији са коментарима - необичне припреме госпође Картер.

Тако се слике из бекстејџа Комбанк aрене и прес центра, као и испред дворане, могу видети на порталима најпопуларнијих светских магазина као што су Дeјли мејл, Мирор, Ентертејнмент и други.

Поред овог видеа, постављен је снимак доласка њеног тима на аеродром „Никола Тесла" а нешто раније освануо је и видео са концерта.

Подсећамо вас да је Бијонсе први концерт на својој светској турнеји „Шоу госпође Картер" одржала 15. априла у Комбанк арени, а већ наредног јутра у свим светским медијима осванули су позитивни коментари о пријему публике у Србији.

„Концерт је био успешан, а Беј је пред сам крај држала и заставу Србије што је потпуно разгалило публику. По завршетку концерта, певачица је на њеном Инстаграму написала: „Хвала ти, Србијо!'", пренела је Мари Клер.

„Бијонсе је са публиком у Србији разменила неописиву срећу и добру енергију", јавио је Капитал ФМ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара