Читај ми!

Распродате једнодневне промо-улазнице за „Егзит“

Промо-улазнице за „Егзит“, пуштене у продају 16. маја, распродате су, а данас ће бити пуштена нова ограничена серија једнодневних карата са новом промотивном ценом од 2.490 динара.

Све једнодневне улазнице за „Егзит Р:Еволуцију" које су биле доступне у продаји по промотивној цени од 1.990 динара, распродате су у рекордном року.

Организатори се захваљују публици на указаном поверењу и поручују да ће у наредним недељама бити објављена бројна имена нових звезда које ће наступити на овогодишњем фестивалу.

Контигент ограниченог броја улазница који је био у продаји од 16. маја, у потпуности је распродат за мање од пет дана.

Овогодишњи „Егзит" привлачи посетиоце из Србије, региона, али и више од 60 других земаља са свих континената, услед сјајног музичког програма и иновативног, петодневног формата и новог концепта фестивала, наводе организатори.

У продаји се од данас налази још једна, веома ограничена, количина једнодневних улазница, које ће бити доступне по новој промотивној цени од 2.490 динара.

Сви љубитељи фестивала су позвани да набаве своје улазнице по промотивним ценама што пре, јер се услед ограниченог броја карата и великог интересовања публике, очекује да и овај нови контигент буде брзо распродат, наводи се у саопштењу организатора музичког фестивала „Егзит".

После периода продаје по новој промотивној цени од 2.490, регуларна цена једнодневних улазнице биће 2.990 динара све до почетка фестивала, током којег ће додатно поскупети.

Снуп Дог као Снуп Лајн, Си Ло Грин, „Продиџи", Фетбој Слим и преко 600 других извођача наступиће на више од 20 фестивалских бина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара