Читај ми!

Извођач године је... Тејлор Свифт!

Тејлор Свифт и њен албум "Red", продат у 3,7 милиона примерака, доминирали су доделом Билборд награда у Лас Вегасу. Готје освојио четири признања за "Somebody That I Used To Know". Ријана владала "R&B" категоријама.

Америчка певачица Тејлор Свифт освојила је синоћ највише музичких награда Билборд - oсам од 11 категорија у колико је била номинована, укључујући и главну награду вечери – за извођача године, као и за најбољи албум (Red).

На додели награда у Лас Вегасу Свифтoва је извела свој хит 22 и рекла публици: „Ви сте моја најдужа и најбоља љубавна веза коју сам икад имала".

Џастин Бибер, који је на додели такође извео једну своју песму - Take You, добио је три награде - за најбољег мушког извођача, друштвено одговорног уметника и миљеника публике.

У другим категоријама, а било их је укупно 45, група „Мaroon 5", која је имала 11 номинација, освојила је само једну награду!

Ријана и Готје су добили по четири награде у својим категоријама.

Ники Минаж је освојила своју прву Билборд награду за најбољег реп уметника.

Принс је добио награду Икона, за животно дело, док је Мадона добила награду за најбољег уметника на турнеји, уметника-плесача и денс албум MDNA.

Додела награда је била у Ем-Џи-Ем Гранд арени у Лас Вегасу, а церемонију је преносила америчка телевизијска мрежа Еј-Би-Си (ABC).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара