Читај ми!

Јосипа Лисац сутра у Новом Саду

Поводом 40 година од објављивања свог првог албума „Дневник једне љубави“, Јосипа Лисац сутра ће одржати концерт у Српском народном позоришту у Новом Саду. Новосађани ће ме чути онакву каква јесам, истиче певачица.

Легендарна певачица јединственог гласа и појаве Јосипа Лисац на турнеји којом обележава 40 година од култног албума првенца Дневник једне љубави одржаће сутра у 20:30 часова концерт у Српском народном позоришту у Новом Саду, где ће публику подсетити и на остале велике хитове своје каријере као што су Гдје Дунав љуби небо, Магла, Хир и многи други.

„Извешћу неколико песама са 'Дневника', неколико новијих пјесама, али поред тога највише ће бити песама које људи јако добро познају. Дакле, Новосађани ће ме чути онакву каква јесам. Музику носим у себи, музика је мени изнад свега", каже Јосипа Лисац.

Новосадску публику Јосипа ће подсетити на албум Дневник једне љубави из 1973. године, који данас ужива култни статус и место у свим антологијама, јер се напросто ради о збирци фантастичних песама као што су Срећа, О једној младости и Лежај од суза.

„Тај албум је дошао у фазу када није наш, одвојио се од породице, од аутора, и постао тражен од свих који живе те приче заљубљивања, разочарења, тражења љубави", објашњава Јосипа. 

И овај концерт, као и сви већи наступи хрватске уметнице уназад две деценије биће посвећен Карлу Метикошу.

Улазнице се могу наћи на благајни СНП-а као и у оближњoj CD продавници „Мунгос" (Змај Јовина 2, у пасажу) по ценама од 2.200 и 2.500 динара за партер, односно 1.800 и 2.000 динара за балкон.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије