Читај ми!

Крагујевачки „Арсенал“ богатији за „Брејкерсе“, „Хладно пиво“ и „ККН“

Уз „Брејкерсе“ који у Крагујевац долазе „са пуном артиљеријом“, на главној бини фестивала „Арсенал 3“ наступиће и „Хладно пиво“ и „Канда, Коџа и Небојша“.

Легендарни „Партибрејкерси", панк-рокери „Хладно пиво" и алтернативци „Канда, Коџа и Небојша" (ККН), уз раније најављене „Гоблине" и „Бабе", наступиће на главној бини „Арсенал феста 3", који ће бити одржан 27, 28. и 29. јуна у Крагујевцу.

„Са пуном артиљеријом долазимо да растуримо публику 'Арсенала'", поручује Зоран Костић-Цане, фронтмен „Брејкерса" који припремају нови албум радно назван Сиротињско царство, али још увек није познат датум његовог изласка.

„Хладно пиво", познато по регионалним хитовима Није све тако сиво, Само за тај осјећај и Езотерија, долази у Крагујевац са доста новина - до „Арсенала" ће се огласити са новим синглом, који се не налази на последњем ЦД албуму Свијет гламура (2011) и најављује нову фазу у раду бенда.

Уз то, дошло је до промена у постави, јер после недавног одласка дугогодишњег члана трубача Стипета Мађора Божиновића, „Хладно пиво" сада поново свира као четворка - певач Миле Кекин, гитариста Зоран Субошић-Зоки, бубњар Младен Субошић-Суба и басиста Крешимир Шокец-Шоки – појачана за придруженог мултиинструменталисту Миљка Киша-Деду.

Први пут на „Арсенал фесту" наступиће „ККН", један од најзначајнијих београдских бендова поникао у деведесетима, познат по хитовима Прекиди стварности, Штастопојо и Природа, односно са последњег албума Манифест - Пашћу у свест, Дивни дани и Кафане и рокенрол.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије