Читај ми!

„Продиџи“ и „Плес ратника“ на „Егзиту“

Фестивал "Wаrriors Dance" биће одржан 12. јула у Новом Саду, у оквиру „Eгзита“. „Ратнике“ ће предводити британска група „Продиџи“, а наступиће и "The Prototypes", "Brookes Brothers", "South Central" и "Eyesburn".

Пројекат групе „Продиџи" (The Prodigy), "Warriors Dance" фестивал, који је у претходних неколико година окупио више стотина хиљада људи на три различита континента и чије је прошлогодишње издање у Београду номиновано за најбољи нови европски музички фестивал, биће одржан 12. јула у Новом Саду, у оквиру „Егзита" (Exit).

"Warriors Dance" предводиће оснивачи фестивала, а осим њих наступиће и већ најављени ди-џеј Фреш са својим бендом, Фид Ми (ди-џеј сет), "The Prototypes", "Brookes Brothers", као и састави "South Central" и "Eyesburn".

„Београдски 'Warriors Dance' фестивал је био невероватно искуство. Добили смо на хиљаде писама фанова који су инсистирали да се и ове године деси у Србији, и није било бољег избора него да овогодишње издање одржимо у оквиру 'Егзита', једног од најпризнатијих светских музичких фестивала", наводи се у саопштењу групе „Продиџи".

„Неки од наших најбољих наступа су се десили управо на 'Егзиту' и никако нисмо желели да пропустимо овогодишње 'револуционарно' издање фестивала", истичу чланови чувеног британског састава.

После два наступа који су окарактерисани као неки од најбољих у историји „Егзита", „Продиџи" долази у сасвим новом издању, у оквиру путујућег фестивала "Warriors Dance", праћени великим бројем врхунских извођача и сценографијом осмишљеном да дочара слободу духа и направи позорницу за посебан аудио-визуелни доживљај

Лајам Ховлет, Кит Флинт и Максим Ријалити негују јаке везе са српском публиком која и даље памти београдски концерт из 1995. године, који је уједно био и њихов први интернационални наступ, али и шоу који су два пута приредили на Петроварадинској тврђави.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије