Читај ми!

Дивљан и „Љетно кино“ 7. јуна у башти СКЦ-а

Великом плесном забавом Влада Дивљан и „Љетно кино биг бенд“, 7. јуна у башти СКЦ-а, најавиће долазак лета. Публика ће моћи да чује легендарне хитове „Идола“, нумере које је Дивљан изводио током самосталне каријере, али обојене лепршавим медитеранским звуком.

Долазак лета у Београд први ће најавити Влада Дивљан и „Љетно кино биг бенд" концертом, односно великом плесном забавом 7. јуна у башти Студентског културног центра, најавио је промотер „Лонг плеј".

У башти СКЦ-а, публика ће моћи да чује легендарне хитове „Идола" и песме које је Дивљан изводио током самосталне каријере.

Лепршавост и медитерански дух карактеришу свирку састава „Љетно кино биг бенд", захваљујући необичној поставци са акустичним гитарама, укулелеом, кларинетом, хармоником, челом, перкусијама.

Са „Љетним кином", који предводи гитариста Макс Јуричић, Дивљан је крајем прошле године објавио албум Четири годишња доба, на којем су се нашле песме Само једну љубав имам и Најлепша.

После спотова за те две нумере Дивљан и момци из хрватског бенда одлучили су да видео-презентацију добије и песма Водим те на море, што се очекује ових дана.

Улазнице за концерт Владе Дивљана и „Љетно кино биг бенда", могу од четвртка да се купе по цени од 900 динара за појединачну, односно 1.600 динара за карту за двоје, преко мрежа „Евентим", „Тикетлајн" и на благајни СКЦ-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара