Читај ми!

За девет дана 200 милиона прегледа!

Након планетарног успеха хита "Gangnam Style", репер Сај наставља у истом стилу – нови сингл "Gentleman" је за само девет дана од објављивања имао 200 милиона прегледа, што за тако кратко време представља једну од највећих посета на Јутјубу.

Нова песма јужнокорејске поп-звезде Саја (Psy), обара рекорде на Јутјубу.

Спот за песму Gentleman, објављен 13. априла, имао је након девет дана 200 милиона прегледа, саопштио је емитер Јутјуб, и додао да то представља за тако кратко време једну од највећих посета икада забележених на овом сајту.

Сајев претходни спот за песму Gangnam Style, остварио је огроман успех, пошто је на Јутјубу имао више од 1,5 милијарди посета, што представља апсолутни рекорд.

Пет дана пошто је нови Сајев спот објављен, државна јужнокорејска телевизија KBS забранила је његово емитовање, јер приказује „некоректно поступање" са државном имовином (Сај је шутнуо таблу на којој је писало „Забрањено паркирање").

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара