Читај ми!

Ланино летње вино са јагодама

Велики хит "Summer Wine" својим непролазним магнетизмом привукао је и краљицу ретро звука, Лану дел Реј. У извођењу јој је помогао дечко Бери-Џејмс О'Нил, а чланови певачициног тима осмислили су спот са визуелним идентитетом који је далеко од 2013. године.

Strawberries, cherries and an angel's kiss in spring... Лана дел Реј отпевала је, уз свесрдну помоћ своје јаче половине, дечка Бери-Џејмса О'Нила, стихове које су прославили Ненси Синатра и Ли Хејзлвуд 1967. године.

Велики хит Summer Wine својим непролазним магнетизмом привукао је и краљицу ретро звука, а чланови певачициног тима осмислили су спот са визуелним идентитетом који је далеко од 2013. године.

Црнобели кадрови, рустичност слике, модни повратак у прошлост...

Лана дел Реј као да је напустила потпуно 21. век и одрекла се дигиталних чари дотеривања слике до савршенства. 

Такође, актери спота изузетно су реалистично пренели на мале екране и у стварности очигледан електрицитет између њих двоје. 

Будући да је била позвана да да музички допринос филму Велики Гетсби, Американка рођена као Елизабет Вулриџ Грант, а до светске славе дошла као мрачна Лана дел Реј, има обавезама веома испуњено пролеће.       

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара