„Раш“ и „Паблик енеми“ у Кући славних

Кућа славних рокенрола у Кливленду богатија је за осам „станара“ – групе „Раш“, „Паблик енеми“ и „Харт“, певача Рендија Њумена, диско звезду Дону Самер, блузера Алберта Кинга и продуценте Квинсија Џонса и Луа Адлера.

Канадска рок група „Раш" (Rush), формирана 60-их година прошлог века, званично је примљена у Кућу славних рокенрола.

Част да најаве пријем чланова „Раша" у Кућу славних припала је музичарима Дејву Гролу и Тејлору Хокинсу из групе „Фу фајтерс" (Foo Fighters).

„Дуго смо говорили да ово није ништа посебно. Испоставило се да ипак јесте", рекао је бубњар и писац песама групе „Раш" Нил Пирт на свечаности која је одржана у Нокиа театру у Лос Анђелесу.

„Раш" је међу осам група и извођача који су уврштени ове године у Кућу славних рокенрола. Поред њих ту су још група „Харт" (Heart), певач Ренди Њумен, реп група „Паблик енеми" (Public Enemy), диско звезда Дона Самер, блузер Алберт Кинг и продуценти Квинси Џонс и Лу Адлер.

Сви они појавили су се синоћ на свечаности у Лос Анђелесу која је трајала пет сати.

Наступили су и Ашер, Џон Мејер, Дон Хенли, Кристина Агилера, Џенифер Хадсон и многи други.

Концерт је завршен спектакуларним заједничким наступом свих овогодишњих лауреата, што је изазвало овације око 7.000 присутних фанова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара