Читај ми!

Кање Вест плагијатор?

Осам година након објављивања песме "Gold Digger", која је постала велики хит и на неки начин била прекретница у каријери репера Кањеа Веста, уследио је скандал. Наследници аутора песме "Bumpin Bus Stop" Дејвида Прајора, туже музичара да је украо део текста из наведене нумере.

Познати репер Кање Вест нашао се опет на мети медија. Разлог је тужба због његовог хита Gold Digger из 2005. године. Наиме, деца аутора песме Bumpin Bus Stop Дејвида Прајора, туже музичара да је украо део текста из наведене нумере.

Трина Стјуард и Лоренцо Прајор туже Веста да је од 14. секунде своје песме убацио глас њиховог оца, који каже: "Get down", три пута у песми коју је са својим бендом "Thunder & Lightning" снимио још давне 1974. године. Такође, коришћене су фразе "Step Up," "It's the Hottest Thing" и "Step Up Front."

Наследници траже 150.000 долара по прекршају, што би Веста, уколико би изгубио на суду, могло поприлично да кошта. Такође, морао би да плати све судске и адвокатске трошкове. 

Веста баш неће ових дана. Осим ове тужбе, музичара константно провоцира бивши дечко његове трудне девојке Ким, пишу амерички медији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво