Читај ми!

Карла посветила песму Џегеру

На четвртом албуму Карле Бруни "Little French Songs", који је пуштен у продају 1. априла, налази се песма "Chez Keith et Anita", у којој бивша девојка Мика Џегера пева о разузданим забавама са фронтменом „Стонса“.

Нови албум Little French Songs италијанско-француске кантауторке, глумице и бивше манекенке Карле Бруни, изазвао је бројне полемике због шкатљивих текстова.

Супруга бившег председника Француске Николе Саркозија, у песми Chez Keith et Anita, коју је сама написала, пева о Дубровнику, Мику Џегеру и Киту Ричардсу.

Карла конкретно пева о разузданим забавама са бившим дечком Џегером и о прослави у кући Кита Ричардса и његове тадашње девојке Аните Паленберг. Иако у песми помиње Дубровник, није познато да ли су Бруни и Џегер икада заједно били у том граду.

Четврти албум некадашње прве даме Француске, нашао се у продаји првог априла. За мање од 24 сата забележено је огромно интересовање, чему је претходила одлична кампања, пишу страни медији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво