Читај ми!

"Newsted" предгрупа на концерту „Слејера“

Бенд бившег басисте Металике "Newsted" наступиће као предгрупа „Слејеру“ 25. јуна у Комбанк арени. Карте се за сада могу набавити по цени од 1.900 динара, док ће од 2. јуна коштати 2.200.

На концерту састава „Слејер", 25. јуна у Комбанк арени, као предгрупа наступиће "Newsted", бенд бившег басисте „Металике" Џејсона Њустеда, најавила је Арена.

Њустед се придружио бенду „Металика" после смрти Клифа Бартона 1986. године. У бенду је био до 2001. и важи и даље за басисту са најдужим стажом код њих.

По одласку из „Металике", свирао је са Озијем Озборном и у хеви метал бенду "Voivod". Власник је издавачке куће "Chophouse Records" из Калифорније.

„Слејер", један од најзначајнијих хеви метал бендова данашњице, први пут ће наступити у Београду 25. јуна.

Од самог почетка, 1981. године, њихова музика одражава превирања и застрањивања у друштву, отворено износећи став чланова о политичким, социјалним и економским поремећајима.

До 2. јуна улазнице за њихов београдски концерт продаваће се по цени од 1.900 динара, а затим ће коштати 2.200 динара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво