Читај ми!

Слушајте нови С.А.Р.С. бесплатно!

Нови албум београдске групе С.А.Р.С. под називом „Кућа части“ може се у целости преузети са сајта Ем-Ти-Вија потпуно бесплатно. Већ су се као хитови издвојиле нумере „Бојана“ и „Мир у свету“.

Трећи албум београдске групе С.А.Р.С. може се бесплатно „даунлоудовати" са сајта Ем-Ти-Вија.

Албум Кућа части садржи 11 песама. Са издања су већ стигли синглови Бојана и Мир у свету, а најновији Митохондрије поделио је фанове ове групе јер се доста разликује од досадашњих радова састава С.А.Р.С.

„Ко не схвата сарказам, не желим да објашњавам никоме ништа. Ко зна о чему се ради у песми - зна, а остали нек се чуде и нек не воле. Иначе, са овим албумом смо се баш зезали и биће свега и свачега, још луђих миксовања жанрова", објашњава Жарко.

Предходни албум, Перспектива, објављен ексклузивно на регионалним Ем-Ти-Ви сајтовима 1. јануара 2012. је до сада преузет у више од 75.000 примерака.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво