Читај ми!

Спремите се за одличан „Егзит“

Позивајући посетиоце, уметнике и организације да преко „Егзит опен сорса“ учествују у креирању фестивала, организатори „Егзита“ најављују најбољи фестивалски програм у протеклих пет година. Долазак већ потврдили „Атомс фор пис“, Снуп Дог и „Блок парти“.

Програм овогодишњег „Егзита" биће један од најбољих у протеклих пет година, а забава ће бити употпуњена низом изненађења и новости, најавио је генерални менаџер фестивала, Душан Ковачевић.

Ковачевић је агенцији Бета рекао да ће ове године „Егзит" почети дан раније, у среду 10. јула, и да ће тај додатни дан бити комбинација догађаја у самом Новом Саду и на Петроварадинској тврђави.

„Догађаји у граду ће почети још и раније, и оно што сада можемо да најавимо јесте да ће се све дешавати на више локација, а идеја је да туристи који долазе на фестивал открију Нови Сад", објаснио је Ковачевић.

Према његовим речима, организациони тим ове године позваће све посетиоце, уметнике и организације да преко „Егзит опен сорс" покрета учествују у креирању фестивала.

„Поента ове кампање јесте да свако може да искаже мишљење и идеју о томе како види 'Егзит', како види неке мале бине, инсталације и забаву, а најбоље од тих идеја биће реализоване на самом фестивалу", напоменуо је Ковачевић.

Како је раније најављено, наступ на „Егзит" фестивалу потврдили су бенд „Атомс фор пис", затим амерички репер Снуп Дог, сада познат и као Снуп Лајон, као и „Блок парти", који ће први пут наступити у Србији.

Према речима Ковачевића, „Егзит" је остварио сарадњу и са компанијом „Гугл", која ће на свом Јутјуб каналу преносити цео фестивал уживо.

Овогодишњи „Егзит фестивал", биће одржан од 10. до 14. јула на Петроварадинској тврђави у Новом Саду, а организатори су најавили да ће посетиоци моћи забаву и смештај да потраже у „Егзитовом" кампу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се